Dåligt!

Det har varit lite dåligt uppdaterat här, men jag har haft en del att göra. =) vilket är bra och kul.

Imorn blir det jobb och sen blir det partaj med GÖLSEN! =) ska bli super duper roligt  ! jag längtar enormt!

Ska försöka slänga in ett inlägg här med under de närmaste dagarna om ett "hårfall" Med en del tips och råd. lite bra produkter osv. men de måste finnas mer tid. ska försöka få ihop de under helgen här :D


Nu blir de natten! Och tagga tills imöra :D Gnajt!




Måndag 29/3 10

Nu är jag klar för jobb.! Och idag är inte min dag känner jag. Hade ingen lust att kliva upp ur sängen idag, men jag var ute och gick med en Väldigt trött Wille imorse. Vi båda hade velat ligga kvar i sängen tror jag! :D

Idag består dagen av jobb, sen ska jag bara vara hemma o ta det lugnt, ska föreslå att vi ska ta en liten filmkväll ikväll tänkte jag. Hoppas att han vill de.! =)


Höres kanske senare!




Natti

Nu tar jag natten! Ska bara borsta tänderna lite granna, och sen skuttar familjen isäng :) Och nu är käre lille Wille hemma, ska bli mysigt och ha honom gosandes och bökandes i sängen inatt :)

Imorn ska jag tamme faan upp tidigt, för att gå en långprommenad med Wille innan jobbet. Nu ska de brännas! :) Men jag behöver pepp till det med! =P Så hjälp mig!! =) Natten var de ja!



Have a nice sleep!




Tattuering! 091108

Det var då som vi tre Jag Sarah och Fanny åkte in till Kristinehamn för att sätta nålen i oss.! Gissa om vi var närvösa när vi parkerade utanför huset?! Jag har ju alltid sagt att jag trodde att det skulle göra sååå ont att jag skulle börja böla.. Jag var helt inställd på det. Men tårarna kom inte, men ont de gjorde det. Men det är en smärta man kan stå ut med. Stundtals kändes det inte alls och på vissa ställen så gjorde mer ont. Men jag ångrar mig dock inte att jag gjorde den. Är nöjd men skulle vilja fylla i den. Jag tror att jag satte den på ett ställe som man inte märker av den så mycket och i sin tur så tröttnar man inte på den. Jag tycker även att man ska ha en baktanke med de motiv man gör. Det är ju ingen gnuggis direkt. Utan den sitter där den sitter när den väl är på plats. Så en extra tanke är inte dumt! Som sagt, den dagen är nog ett minne för livet. Vi var så nöjda alla tre! Det blev en lyckad dag! =) Lägger upp lite bilder på min tattuering så ni får se vad jag gjorde för något. Ni får gärna lägga en komentar om hur ni tycker att den blev. Det vore lite roligt och se vad ni tycker! =)







Sådär ser den ut! Jag tycker ialla fall om den ! =)



Söndag 28/3-10

Nu har jag varit uppe ett tag, men ack så seg man blir efter att man har jobbat nätter. =/ Men men jag piggnar nog till snart! Ska iväg och träna lite senare. Ska bli skönt!

Satt och pratade med min kära svärmor förut en stund. Hon är så go tycker jag. Men att vi pratade i 40 min, de fattar jag inte. :D hehe. Det gör mig inget! tycker om henne! =)

Nu ska ja sätta på lite bra musik på datorn o sen blir det att plocka lite grejs här hemma innan jag ska iväg och träna.!







Vill Ha! Vill du ge mig?! =)

Nu har jag suttit och gluttat omkring lite på internet. Jag säger då de, jag vill vara gjord av pengar! :) Jag ska visa vad fina grejer jag har hittat som jag bara VILL ha! Så Finns det någon snäll själ där ute som vill skänka lite glädje till mig så vet ni vad jag vill ha! hihi.. =)




Visst var de fina små ting!? =)



Denna skulle inte heller sitta fel.! =)



Grattis Mammi!

Grattis kära mamma på din födelsedag. Idag fyller du hela 41 år! =) Grattis Grattis Grattis! Hoppas att du får en fin dag.! Du får stå ut med bilden på dig. =) Men den bjuder jag på!

Grattis återigen på din dag! Du är bäst och jag älskar dig mest!



=)





Lördag natt!

Sådär ja, då sitter jag här bänkad framför datorn. Och framför mig ligger det ett arbetspass på idag 7 timmar. :D Eftersom vi ska ställa om våra klockor inatt! :D Jag är skitglad! =) Men nu har jag snart bara 6 timmar kvar. =P Jag klagar inte!

Idag har jag varit hos min mammi och pappi. Det var mysigt och väldigt gott med mat! Tack så mycket! Mamma fyller ju år här om tio minuter.! Får lägga in ett grattis inlägg då om jag ens hinner avsluta detta inlägg. =)
 jo ja kan göra de snart och sen lägger jag in ett nytt efter det.! :D




Lördag 27/3-10

Nu har jag hoppat ur sängen, och det är dags för att fixa sig lite. Ska hem till mummi och pappi! :D Är jätte hungrig, så tur är väl de att vi ska få lite käk där. :)

haha, vad musik kan göra! :D kikade in på en tjejs blogg, och fick se att hon hade en musikvideo där. Grymt bra låt!

Erik Lambert - For Your Entertainment   --- Lyssna och se själva!



Gäsp!

Nu har jag placerat mig i det lilla rummet intill receptionen. För det börjar bli riktigt kallt här nu! Brrrr...!

Tänkte visa för er vad jag har suttit och pimplat i mig ikväll/natt..! Riktigt gott och fräscht faktiskt.! =) Nu får testa själva och se vad ni tycker. Berätta gärna vad ni tycker om ni får för er någon gång att testa! =)






Detta kommer jag nog dricka mer av en varm sommar dag.! :) Vatten med gurka och is i!


All night long!

Sitter på jobbet nu och har precis rensat mitt minnes kort från kameran. Så nu kan jag lägga in en del bilder här :) En liten update från lillen kanske? Jag hittade lite gamla bilder på honom, och vad liten han var när vi hämtade honom helt sjukt. Det går så fort. Önskar att han vore sådär liten ett litet tag till.! Men de är kul att se att han har vuxit lite med såklart!



Det kanske inte syns vilken skillnad det är. Men de är allt en liten skillnad från då och nu! =)



Är man rädd för dammsugaren så ser man ut såhär.! Stackare.. Sitter han inte där så ligger han bakom gardinen ut till balkongen, under bordet eller bakom soffan!



Råttan är med.. ...  



Överallt.. ..



Det är nog hans "favvo" =)
Här kan man se att han har vuxit lite ialla fall.!
Denna bild är faktiskt tagen idag.! Eller nu blir det ju igår ( 26/3 ).

Sen har jag en bild till, såhär satt han när han var mindre. Det är när han ville upp i knät.! Sötnosen!



Hoppas att ni komenterar lite mer nu. nu har jag bloggat lite mer på sista tiden, plus att det kommer ut lite mer bilder !  ;)

Kanske hinner med en till uppdatering innan jag slår igen mina ögon!



Fredag 26/3-10

Idag har jag varit lite ledig. Vilket är riktigt skönt! Men det blir dock lite jobb ikväll/natt. Det får väl gå an.! Aboslut inte det roligaste men.

Så idag har jag hunnit med lite här hemma, har plockat lite överallt. Diskat och dammsugit hallen, den var full i smågrus. Och sen har jag även tvättat lite.

Jag har fortfarande en del tankar kring jobb och så. Jag vet inte hur jag vill ha det, eller jo de vet jag väl. Jag vill ha ett jobb där jag tjänar hyffsat så jag slipper jobba så mycket helg. Plus att jag slipper ha två olika jobb. Jag får fundera lite på det ett tag till känner jag. Inge vidare men.


Det blir inte alltid som man tänkt sig.....

Suck suck suck.! ah vad mer kan jag säga.! Jag tycker att det är något som inte stämmer ialla fall. Men men det är väl bara tacka och ta emot. Och betala in skiten! Jag kanske då ska säga att jag har fått reda på min skatt som jag trodde att jag skulle få tillbaka ifrån. Men i mitt fall så blev det icke så. Inte detta år.! Summan som ja fick betala var inte liten heller. Humm.!

Ikväll skulle jag lägga ut hela historien kring wille. Men den kommer inte idag/ikväll. Har kollat upp allt kring skatten osv. för att hitta felet. Men desvärre så är de nog inge fel på den. Men men..

Nu blir de natten här, är super trött idag! Vi får se om det kommer upp något om wille imorn.

Natti natt!


Tisdag 23/3-10

Idag är det bara jobb som står på schemat. Sen blir det en del att pyssla med i hemmet.! Detta väder gör så man inte har lust med någonting. !

Jag kan säga att jag bli väldigt väldigt lessen och besviken på vissa saker som händer runt om mig och sambon just nu! Jag ska dra storyn ikväll tänkte jag. Man känner sig otroligt lurad! Men det ska lösa sig. Vi har en person som har hjälpt oss en bra bit på vägen. Det tackar vi såå himla mycket för.! Men som sagt jag ska berätta det senare.! tar de ikväll när jag har lite mer tid. Ska ner till jobbet igen. Men först ska den lille få lite mat.!


Söndag 21/3-10

Idag har vi hunnit göra en del i hemmet. Och klockan är bara halv tolv. Skönt!

Satt nyss och tog lite kort på Wille. Han får för sig att han ska ha öronen rakt upp idag. Ibland är dom nere, och vissa dagar/stunder är ett nere och ett uppe. Men idag så har han tydligen bestämt sig för att ha de uppe.! =) Om han hade varit svart och brun hade man kunna tro att han var en Pincher. Ni ska få se på en bild...



Ja lite söt är han allt.! =) Och han börjar bli så stor.. :)


Lördag 20/3-10

Idag har jag varit hos mina föräldrar och rensat ut lite från mitt rum, och har plockat ner massor av saker som jag ska hämta. Det står packat och klart men fick dock inte plats med så mycket i min lilla bil.! Hade ju med lille Wille. Så han var ju tvungen att få plats på ett litet hörn där bak! :) Så jag får nog hämta lite mer saker imorn eller till veckan! =)

Nu har jag ätit lite granna och nu är det kvällen, blir super lugnt. Sitter och små tittar lite på Körslaget som började ikväll. Lite roligt att se vilka som är körledare. I en av körerna så leder ju Ralf Gyllenhammar. Vilket jag mötte förra helgen då jag jobbade. Han spelar i Mustasch. Hehe lite roligt när man såg honom i verkligen förra helgen! :D hehe.

 


Me Me Me..




Då var det helga.! Vilket jag är sååå glad över för nu har jag varit så trött på jobb. Så den häe helgen blir det nog bara att ta det lite lugnt. Jag ska i och för sig till mamma och pappa i helgen. Ska plocka ur mitt rum. Hör nu! Det är nu snart ett år sen jag flyttade hemifrån, men har fortfarande inte rensat ur mitt rum hemma hos dom! :D haha.. Kläderna är väl det ända som jag har plockat med mig helt! =) hehe. Så det har jag på schemat, och träning på söndag. Annars så ska det bli en lugn helg för mig!


Jag är så sugen att göra något med mitt liv. Gå någon utbildning eller liknande, eller ah jag vet inte. Vill göra något. Något som jag kan tycka vore skitkul. MEN VAD?!?! Det är ju de jag inte riktigt vet. Jag hade ju en gång i tiden tanken att gå lite åt hudterapeut. Det verkar vara intressant och roligt. Roligt att kunna fixa människor fina i ansiktet och så vidare. Men sen skulle även lite make up vara lite roligt att kunna. Tänk dig att kunna lägga en PERFEKT party make up?! ;) Jag får ta mig några funderare till kanske. Alla dessa saker kostar ju lite pengar med. Inget som jag bara kan plocka upp ur bakfickan direkt. Men det skulle vara kul med något nytt.

Snart är det ju skärtorsdag.! Vilket innebär PARTY NIGHT! @ Emelies place. Ska bli super! Hoppas alla tanter är på lika party humör som jag börjar bli.. =) Det kommer bli en super kväll!

Take care !


Torsdag 18/3-10

Idag har man jobbat lite, och jag kan säga lite, har haft 2 kunder idag, givande dag va?! Suck.. Men men vissa dagar är det mer än andra. Så det har varit en rätt lugn dag. Har lite mer att göra imorgon, skönt. Och imorgon är det Fredag. Efterlängtade fredag! Och i helgen är jag ledig, vilket ska bli väldigt skönt! Men har en del att göra ändå. Ska hem till mina föräldrar och dra med mig lite saker hem. Har ju inte rensat mitt rum än. haha.! =P Det blir lätt så. :) Så det ska jag ta mig an i helgen.

Ne nu får det snart bli en promenix med den lille. Sen får det bli natten. Sitter och gäspar för fullt här.
Imorn kväll har jag lite käk som jag har planerat in, tänkte göra lite kycklingfile på en rostad brödskiva med lite klet, bacon, sallad, tomat, och rödlök. Och till det serveras det klyftpotatis tänkte jag. Låter inte det smarrigt?  Ska se vad sambon säger om förslaget! =)



Natti natt!
Take Care!


Tisdag 16/3-10

Idag så har jag varit ledig från jobbet. Och jag har hunnit med en hel del idag.

- Rensat bland mina kläder
- Diskat lite
- Varit ute på långpromenad med Wille
- Tvättat upp lite kläder
- Tränat
- Handlat

Så nu känner jag att jag har gjort en hel del bra saker. Och egentligen hade jag velat ha något som belöning. GODIS.!! Är så fruktansvärt godis sugen. Men NEJ inte idag, det är inte lördag! ;)

Ikväll så har lille Wille varit jätte trött. Kanske var promenaden som gjorde så att han är totalt däckad ikväll. =P hehe. Bubben!



På måndag så börjar valpkursen. Det ska bli jätte spännande och se hur det kommer att gå. Hoppas han är duktig och inte bara skäller ;) Det ska bli kul och se hur han beter sig! =)


Titt ut! :) hehe


Så nu ska jag nog göra mig klar för natten. Helt slut i kroppen! Imorn vankas det jobb igen!

Ha de fint vänner!



Ett antal dagar sen.

Vet att det finns vissa som är lite nyfikna på min blogg. =P nämner inga namn! :D haha. Men ibland så finns det inte tid att sitta och skriva om dagen vad man har gjort eller om någont annat. Man kanske prioriterar lite annorlunda. Men hos mig i min vardag så finner jag inte så himla mycket tid till en blogg. Kanske lite tråkigt enligt många men enligt mig så ser jag bara det som att jag har ett liv utanför datorn.! =) Även fast man sitter en del vid den, men till andra skäl.

Jag har dock inga nya bilder på den lille mannen som börjar att bli stor. Ni ville ju veta vad han har för sig om dagarna och hur han växer osv. Vi får se om jag kan få in några nya bilder i kameran nu i helgen, kanske imorn så kan jag lägga in dem imorn när jag jobbar.! Men lovar inget.

Annars har det inte hänt så mycket, busiga och trötta dagar. Men mest bus! Han börjar bli lite mer rumsren nu. Och det gör allt mycket roligare! =)

Nu har det bökat här på jobbet, så nu hinner jag inte skriva mer, ni får en uppdatering ikväll/inatt om ni har tur ;) Mohaha!


Over And Out!

RSS 2.0