Måndag 29/3 10

Nu är jag klar för jobb.! Och idag är inte min dag känner jag. Hade ingen lust att kliva upp ur sängen idag, men jag var ute och gick med en Väldigt trött Wille imorse. Vi båda hade velat ligga kvar i sängen tror jag! :D

Idag består dagen av jobb, sen ska jag bara vara hemma o ta det lugnt, ska föreslå att vi ska ta en liten filmkväll ikväll tänkte jag. Hoppas att han vill de.! =)


Höres kanske senare!




Kommentarer
Postat av: Malin

Okej, joo jag har ju tvekat ett tag nu :P



Okej, vad kul :)

Alltså mitt hår är typ jätte,jätte slitet..har färgat det många många gånger. Nu på senaste tiden har jag dock bara färgat utväxt. Men nu är jag trött på mitt hår och vill egentligen ha mörkbrunt långt hår. Alltså med exstansions (eller vad det heter)Men har lite ont om pengar nu så det kanske måste vänta lite..



Men då tänkte jag att jag kanske kunde slinga håret, kanske hemma? i mörka slingor. Smala, många så det blir liksom lite mörkare och utväxten inte syns..? Hur låter det? kan jag göra det och det blir bra tror du eller är det en dålig ide?

Ha så kul på jobbet :)



kram på dig!

2010-03-29 @ 11:53:23
URL: http://chickity.blogg.se/
Postat av: Malin

Svar:

Okej, jag förstår. Det skulle vara jätte kul om du gjorde ett sånt inlägg! :D



Min färg nu på håret är blont, väldigt ljust! med lite utväxt!, ganska så risigt, eller aa mycket risigt! Har färgat det ganska mycket hemma ja.



kram på dig!

2010-03-30 @ 10:12:28
URL: http://chickity.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0