Helg men även jobb!

Javisst idag är det både en ledig dag och en jobb dag, ledig på dagen och jobbar på natten! Vilket jag inte ser fram emot just nu känner jag. Håller på att bli sjuk, jag som precis har fått för mig att börja träna igen. Och känner mig väldigt motiverad. Men ändå inte,för att tiden kanske inte räcker till.. Plus att den lille krabatden behöver tid med. Mycket tid. Och börjar jag träna så kommer jag ju garanterat hålla på några kvällar i veckan. Vet att min käre mormor har sagt att hpn ställer upp om de är så. Men de känns ändå lite dumt att behöva lämna honom varje gång ja ska träna till henne. Fast att ja vet att hon vill de. Men ah ni fattar säkert. Så jag är lite delad just nu. Vet inte hur jag ska göra, och vad för kort jag ska köpa, 10-kort, 1 månad, 3 månader eller halvår. Varför ska de finnas en massa olika val ?! Svåra val. Fast detta val är inte något svårt eller stort, men känner ialla fall att det är svårt.
Bara önskar att den lille kunde bli stor nu, plus att snön och vädret ska bli mildare så man kan gå långpromenader. Och att man även slipper hålla ögonen på honom exakt hela tiden så att han inte kissar eller bajsar inne.! Önskar att han kunde ge ifrån sig något slags ljus eller pip så att man vet att nu vill han ut. Det vore toppen faktiskt! =) Men de kommer väl !

Igår var jag och syrran till träningslagret för att träna lite. Jag ville testa det nya passen de har tagit in Indoor Walking. Skit skoj! Och väldigt jobbigt! Och då ska jag säga att jag tycker att jag kan ge mig en klapp på axeln, för då har jag inte tränat sen den 6 december. Så att jag tog mig igenom passet är ett under :D haha. Usch på mig. Jag kan ju skylla lite på att jag får min dagliga motion genom att springa upp och ner, in och ut med den lille.! =)


Jag får helt enkelt funder lite på det där med träningskort! =P
Har ju några timmar framför mig på hotellet ikväll, för då är de dags för lite jobb igen!
Kanske tar en paus från allt tänkande och slänger in ett inlägg


En helt vanlig måndag!

 Ja hur ska man börja detta inlägg?! haha!
Dagen började ju som vanligt, men slutade inte så vanligt. Syrran satt och gjorde lite naglar på en kund, en väns mamma.! Och sedan när hon var klar så tyckte vi alla tre att det började luckta lite bränt och det blev mer och mer rökigt inne på salongen. Vi tänkte att såhär ska de inte vara, så vi ringde till våran vaktmästare som kom på en gång, och även han tyckte att det var mysko. Och han i sin tur ringde brandkåren. Det började tjuta utanför och dom var där inom 10 min ! Bra jobbat gubbar! =P



Så tillslut så stod : Polis, ambulans, bandkår och räddningstjänst. Det dök även upp en massa andra folk som var nyfikna. Tidning m de nu var de, några med systemkameror stod utanför på andra sidan gatan o plåtade lite. Vi får väl se om de dyker upp något i tidiningen imorn! :D haha Som pappa sa All publicitet är bra! :D haha, men om de var i detta fall vette fasen. =P hehe.. Sen knallade alla gubbar och vi runt där, och de hittade felet till slut, efter ett tag. Vilket var skönt. Så det var nog lite tur att vi stannade kvar lite efter den ordinarie arbetstid.
Annars var de en bra dag! =P

Har ni något lika spännande att berätte? ;)

hej hopp!



Härliga söndag!

Ja just nu sitter jag och pratar träning med en kompis. Man blir så pepp på allt som har med träning, kost och allt som hör till.!  Tänk att man ska ha så fruktansvärt dålig självdiciplin! =D haha.. Jag vet ju vad som är bra och dåligt, vad man kan träna olika övningar osv. Men jag gör de aldrig. Men jag ska ta mig i kragen när den lille blir lite större, då ska vi allt gå ut o gå. Massor av långpromenader.! Så fläsket får röra lite på sig! För de behövs.. Hmm man blir lite depp på sätt och vis med på samma gång, eftersom jag var så duktig för ett tag sen, var till gymmet varje dag och kämpade. Men sen så tog de bara slut en dag, mycket inför jul och sen kom det en liten korv hem till oss som faktiskt behöver massor av tid. Ialla fall nu när han är liten.
Undra om man ska ta ner sin situps bräda som står på vinden och dammar och sen ta hem lite handtlar från mamma och pappa där dom ändå bara står och dammar, så kan jag ialla fall försöka vara lite duktig.! =)
Mycket tankar om träningen här nu! Skärp dig Alex och kom igen! 

             

 Ta dig i kragen och kom igen! =) I can do it!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ja sen ska jag nog ta mig en promenix i det otroligt fina vädret idag! Solen skiner och det är inte ett enda moln på himlen. Underbart! Synd bara att det är söndag, hade varit härligare med lördag! :D haha. Men nu är i te fallet de.! Vi får se hur dagen slutar. Tar de lite som de kommer idag! =)




Hej hopp..!





Äntligen Fredag!

Det är en underbar dag i veckan OM man är ledig dvs.! =) Vilket jag är denna helg! Är super glad över det.

Igår var det tänkt att jag skulle hinna slänga in ett inlägg innan jag skulle till en vän! =P Men tiden flög förbi på jobbet och jag blev lite sen, vilket blev ett uteslutet inlägg. Hade det super mysigt med tjejorna! :D Tack! Och Tack J för maten det var super gott! =) Det måste bli fler gånger som vi ses, alltid lika mysigt, och jag förstår inte riktigt varför det blev ett uppehåll från förr. Eller jo det vet jag, alla byter skolor, pojkvänner jobb osv. Det är många faktorer som spelar in. Men det är då nu är nu och vi har börjat umgås lite mer nu. Vilket jag tycker är super mysigt. Plus att jag känner att jag kan slappna av riktigt när jag är med dessa vänner, vill eller har jag ingen lust att göra något någon dag så kan jag säga de utan gnäll ;) hehe. Precis som de ska vara! Love you guys!

Igår var vi ju till veterinären med eller nej de var i onsdags. Usch var tiden går! =/ Men det gick jätte bra, lillen var så duktig så! =)

Idag / kväll ska jag inte göra ett skit.! sååå skönt!


Okejjrå sis får väl göra som du säger. ;)

Hmm ja har nu fått en tillsägelse om att skriva ett inlägg innan jag ska gå o sova, så jag får väl göra som syrran säger då ;) Så hon blir lite glad :D haha.

jahopps, ska ja skriva då tro, idag har jag tvättat lite eftersom vi har en liten kille som läcker tidigt på morgonen (natten). Så de är bara o se glad ut och göra de. Hoppas han lär sig snart ;P hehe.
Sen var jag och J inne i örebro en sväng, jag skulle ha en extern hårddisk, så jag kan lägga in ALLT som finns på datorn i den. Vore ju lite trist om allt försvann om datorn pajar.! =P Men nu kan det inte ske. Tur!

Imorn är det jobb och ett besök hos farbror doktorn (veterinären) för lille Wille som håller på att bli stor, han växer så de knakar. =) Det ska bli kul och se hur han reagerar på de. =) Hoppas att de går bra! Kan slänga in en bild på honom med !

lill gossen!



Sådär då blir du lite mer nöjd nu sis? ;) haha.!

O A O!
Alexandra

RSS 2.0