Get up, Stand up!

Nu har jag bestämt mig för att ta tag i mig själv. Och sätta lite mer krav på mig själv under en liten period!
Jag tänkte börja med en månad till en början. Vill inte sätta ett för stort mål för då ger jag lätt upp.! Nu behöver jag en riktigt bra känsla i magen och lite bra musik i mina öron och sen är det bara att köra! Jag ska ge järnet! Jag vet att för vissa är detta mål som jag har en fis i rymden, men för mig är det lite svårare. Eftersom jag lätt faller för sötsaker och allt onyttigt som hör till. Så nu innan vi åker till egypten i Oktober så ska jag väl försöka hålla igen lite granna ialla fall! :) Jag ska ialla fall peppa mig själv! Jag vet att jag klarar det! =)

Det var ett tag sen jag skrev här, sist jag skrev med jämna mellanrum var väl när vi gick på valpkursen! Och gissa? Jag har bokat in mig på en fortsättningskurs med Wille. Så nu kan ni snart läsa mer om våra kvällar på kursen! :D Jag ser fram emot denna kurs. Och hoppas att den ger lika mycket som valpkursen! =) Kul att träffa lite nya hundar och deras matte eller husse! =) Det ska bli kul. Sen kom ju även M och hennes hund H med också. Vilket är super kul! :D Så håll utkik efter nya uppdateringar från våra kvällar på kursen! =)

Sen ska jag kanske kunna slänga in ett och ett annat inlägg. Kanske berätta lite hur det går med mitt mål och lite träning kanske? Vad tror ni ?! =)

Nu ska ja leta upp lite övningar som man kan göra hemma. och sen ska jag försöka bli bättre på att komma upp på morgonen för att ta en PW innan jobbet! Det kanske hänger på den lille trötte killen som ligger kvar i sängen in i det längsta på morgonen! :)


Over and out! =)


RSS 2.0