Nagel snack!

Nu tänker jag ge mig själv en klapp på axel. För att jag tycker att man ska göra de ibland när man känner att det går bra eller att man förbättrar något. Man behöver och ska vara stolt över bra förändringar i livet.

Och idag så känner jag att jag vill ge mig själv en sådan klapp. Just för att jag satt nyss och kollade igenom lite bilder på mina nagel-jobb jag har gjort hittills. För det brukar jag göra, att ta bilder. För att se hur jag förbättrar mig. Vilket jag ser att jag har gjort. Och vad mycker roligare det blir att jobba med det. Ärligt så i början tyckte jag att det var spännande och se hur det var, men när man är ny och ska börja med kund. Så tar de sååå läng tid. och det gör de med de första kunderna. Men nu när man ser och även får lite beröm så blir det bara roligare och roligare. :) Happyface! :P

Tänkte att jag skulle lägga upp bilder från första kund till den sista. Så får ni med se och komentera gärna och säg vad ni tycker om mitt jobb! :)

Här kommer min modell hos M. Linda! Super bra kund! :) Kul att du ville ställa upp! :)



Min andra kund var Emelie, super trevlig tjej!



Min 3.de var Lisa en tjejkompis till lillesyrran. Hon kommer nästan helt 100 bli min examensmodell! ;) Bra fingrar och en super gullig tjej!



Min 4.de kund var Maja. :)



Sen kom Louise med tjockismagen ;) Så fin så! :)



Sådär :) Sen har vi mina återbesökare :D

Först ut var Linda igen, vilken skillnad! :)


Super bra gick det tyckte jag ! :)

Sen har vi lillesyrran! :)



Inte illa pinkat va ?! :)

Nu får de räcka för idag ;)





Jag måste bara...

Jag har kommit fram till att jag tycker att denna brud ser riktigt fin ut.. Vilken pangbrud! :P hehe..

 





Är hon inte fin så säg!
Skulle man vara lite mer vågad så hade jag kapat håret som hon, riktigt fin i håret! :)





FreDags Kväll!

Just nu sitter jag med en stor kopp te här vid datorn. Blev lite frösen, men ska nog värma upp kroppen lite innan jag lägger mig. Och självklart så ska wille ut en snabbis innan vi kryper ner!

Satt med en beställning från Perfect Home. Men får lite beslutsångest vilka produkter jag ska ta hem! :D haha vilket dilemma.. :P Jag får klura lite till! :P

Imorgon ska vi till sambons syster, de ville ha hjälp med någon vägg. Ska bli kul o träffa dom igen :) var så längesen.!

Nae dricka upp o sen knalla ut en sväng vare ja! :D

Natti natt gott folk! :)

Puss o kram






Lycklig..

Jag blir faktsitk lite varm och får ett leende på läpparna när jag tänker efter hur bra jag egentligen har det. Och vart jag har kommit i livet?! Man har det allt bra.

Jag har ett jobb, ett heltidsjobb.
Jag har en underbar familj och vänner.
Jag har min kära och underbara sambo och våran lille vovve Wille.
Jag har lite extra jobb där jag skaffar mig jobb när jag känner för det. :P
Jag går en utbildning där jag blir nagelteknolog.

Jag skulle kunna rabbla upp många många fler punkter på saker som jag har i livet som är guld värt.! :)
Men nu tänkte jag visa lite bilder från min nagelutveckling, om de vill komma in idag.! :P


Sådär här kommer det lite. 
 

Här är det en hand som vi har fått öva, öva och öva på. Denna hand har varit så tålig med oss tjejer som har gått kursen! :) Handens fingertoppar är av gummi typ, med lösa naglar som går att plocka bort och sätta dit nya osv. Här har jag satt dit nya naglar. Och ska börja fila till dom för att sedan sätta dit löstippar. Och sedan lägga material.!

Här har lagt på både det vita och även blush pink- materialet. Nu ska det bara filas lite och sen lackas så är det klart :D


Sådär, så blev slutresultatet! :) Blev ganska nöjd med dom! :)
Vad tycker ni ?!


Kan även visa lite andra färger som jag har gjort på mig själv, dock är dom bilderna lite mörkare, men visar dom ialla fall! :)



Mörkglittrigblåsvart! :D haha


Såhär har mina naglar sett ut ett tag. Dock BÖR jag göra om dom, men tiden har inte riktigt funnits än, vi får se om ett tag. Har haft så mycket att göra på jobbet så det hinns inte med just nu helt enkelt. Får ta tag i det senare.
:)







OnsDag.!

Tänk att jag kan vara lite duktig att jag nu har skrivit här i bloggen nu i ett par dagar. :P haha.. Snart sjunker väl intresset! haha. :P
Idag har jag haft full upp på jobbet igen, vilket känns helt okej faktiskt ;) Kanon kul och ha att göra.! Så idag har jag haft ännu en trevlig tjej som har fått sina naglar fixade! :) Tänkte visa lite bilder på det tänkte jag. :) Ni får gärna komentera och säga vad ni tycker?! :)





Tycker själv att det ser mycket bättre ut än den första gången jag gjorde ett set. :) Det är lite roligt med bilder, för att det kan se mycket finare ut än när man sitter där och pillar och känner att man har gjort det finare en annan gång. Men jag är nöjd. Ser super frächt ut tycker jag! :)
Vad tycker du/ni ?!




TisDag!

Idag har det varit fullt upp på jobbet hela dagen! Vilket är jätte kul. Hade även en söt tjej hos mig idag på jobbet som fick sina naglar snygga! Tänkte visa lite bilder på hur dom blev. Hoppas hon blev nöjd, för de blev jag! :)




(Och till er som undrar är det inte jag som har filat på hennes fingrar, hon var väldigt torr o hade lite småsår innan hon kom till mig! )



Naglar!

Här kommer det lite bilder från idag då Lisa var hos mig och fick sina naglar tillfixade! :) Jag var riktigt nöjd över jobbet jag gjorde! :) Man börjar smått komma in i det nu! Riktigt roligt! :)


 




Vad tycker ni ? Jag tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder från de allra första gången jag gjorde naglar och tills nu. Så man ser verkligen skillnaden på då och nu! Vad tror ni om de ?! =)


Måndag!

Idag är det alla hjärtans dag! Och den har jag inte kommer inte att fira något speciellt så, jag har fått och gett bort lite blommor. Med liten tillhörande godsak. Det är det enda. Och jag tycker att det räcker gott och väl. Varför ska man fira denna dag lite extra bara för att det är alla hjärtans dag? Aja så var de med den saken...

Sen vill jag bara säga grattis till min twinsis, som var på en arbetsintervju och fick det. Stort GRATTIS ! =) Hoppas att du trvis där nu bara! :)

Har även gjort lite naglar som jag tänkte lägga upp senare, men nu snart är det dags för lite käk. :) Magen skriker.!





Sorgligt!

Jag och J har precis kollat klart på en film som gick på tv.n. Hachiko hette den. Den var jätte bra, men ack så sorglig.

 


Att man kan vara sin husse så trogen som denna hund trodde jag inte. Hunden återkommer till tågstationen i 10år efter att hans husse har gått bort. Hachiko får bo hos föräldrarnas dotter. Men det vill inte Hachiko så han rymmer och sover under ett tåg nära stationen, och varje gång ett tåg kommer in till stationen så sätter sig Hachiko på sin plats untanför dörrarna vid stationen för att invänta sin kära husse. Dag in och dag ut i 10 år. Kan ni fatta det?! Helt otroligt!
Helt klart att denna staty skulle stå där. Det kunde inte vara mer än rätt!

Det var mycket känslor i denna film. Man levde sig verkligen in i den !

Jag älskar min Lille Wille! 






Utbildning!

Tänkte jag kunde berätta att jag har börjat en utbildning för en tid sedan. Jag ska nämligen bli nagelteknolog.!
Låter fränt tycker jag :D haha..

Men ialla fall så har jag gått hos en väldigt duktig tjej som utbildar folk till nagelteknologer.
Jag går en kurs med materialet Akryl. Och kommer även vara utbildad till att få göra vanlig manikyr med. Super kul!

Nu ska ni få se lite bilder från min utbildning, både hos M och på salongen där jag jobbar som frisör! =)

....
...
...
...


Det verkar som om jag inte får in några bilder, jag får helt enkelt lägga upp dom imorn ist.! =)

Rubrik?!

Ja nu sitter jag här igen efter ja ett antal veckor sedan jag skrev.! haha.. att det aldrig kan vara jämn mellan gångerna! :D kommer väl in i ett stimm någon gång sådär!

Men jag vill frächa upp min blogg lite. men jag är så kass på att fixa header osv. någon som skulle kunna göra en bra o fin åt mig kanske?! :P

Ja vi får väl se hur länge detta håller! :D


RSS 2.0